Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Digitale hulp rond corona in stadhuis, sociaal huis en in de bib

Sinds maandag 16 augustus 2021 kunnen mensen die geen pc, laptop, kaartlezer, smartphone,… hebben of die digitaal niet zo vaardig zijn terecht in het vaccinatiecentrum Molenhoek in Westkapelle of in het callcenter van het vaccinatiecentrum in het Sociaal Huis voor extra dienstverlening rond corona. Het gaat daarbij o.m. om het afdrukken van coronacertificaat of coronapaspoort en info rond de corona-app “CovidSafeBE. Aangezien het vaccineren en daarbij horende callcenter op zijn einde loopt, werd het afleveren van de certificaten nu ook toegekend aan de onthaaldiensten. De burger kan hiervoor nu ook terecht bij het onthaal van het stadhuis op het Alfred Verweeplein en het sociaal huis op het Kraaiennestplein.
Voor hulp bij het aanmaken van een Its me-account en installatie van de app kunnen de mensen in de voormiddag nog tot 15 oktober 2021 terecht in het vaccinatiecentrum Molenhoek in Westkapelle.

Ook bij de Digidesk van Bibliotheek Scharpoord kun je hiervoor iedere 2de en 4de maandag van de maand, van 10 uur tot 12 uur terecht. Het aanvragen van een COVID-certificaat kun je ook telefonisch aanvragen via T 078 78 78 50. Je krijgt het certificaat dan binnen de week opgestuurd.

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter