Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Heraanleg toplaag rijweg Zeedijk tussen Canadasquare en Duindistelstraat

Er wordt een nieuwe asfaltverharding aangelegd op de rijweg van de Zeedijk tussen de Canadasquare en de Duindistelstraat en in de Duindistelstraat zelf tot aan de Kustlaan. De werken starten op maandag 1 maart 2021 en moeten klaar zijn tegen vrijdagavond 5 maart 2021.  

Rijweg Zeedijk afgesloten voor het doorgaand verkeer 

Gedurende deze werken wordt de rijweg volledig afgesloten voor het doorgaand verkeer. Ook parkeren is niet mogelijk. De werkzaamheden starten 's morgens om 7 uur en gaan door tot 18 uur. Bij slechte weersomstandigheden worden de werken naar de volgende werkdagen opgeschoven. De bewoners worden verzocht om hun afvalzakken tijdig buiten de werfzone te plaatsen, zodat de afvalophaling vlot kan verlopen. 

Parcours WK Tijdrijden 

Dit stuk rijweg op de Zeedijk en in Duindistelstraat verkeert momenteel in zeer slechte staat en was dringend aan herstel toe. Het wegdek vertoont diverse scheuren en putten en bevat ook nog diverse deksels van de vroegere verzinkbare palen. Omdat in september 2021 ook het parcours van het WK Wielrennen hier voorbij loopt, heeft het gemeentebestuur besloten om dit stuk prioritair aan te pakken zodat de renners kunnen rekenen op een veilige omloop.  

 

 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter