Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Nieuwe handelszaak: Madam Kroket

Na Oostende komt er nu ook in Knokke-Heist een Madam Kroket. Op donderdag 1 april 2021 opent Fabienne Schroetter in de Lippenslaan 163 haar tweede speciaalzaak in artisanale kroketten. De winkel biedt ongeveer 15 verschillende soorten aan die het team met veel liefde en passie dagvers voor je rolt. De schaaldieren komen rechtstreeks van de vissersboot en de garnalen worden met de hand gepeld in het atelier.  

Topscore van 10/10 door Luc Bellings

Toen Madam Kroket in 2018 van sterrenchef Luc Bellings een topscore 10/10 voor haar kaaskroketten haalde, zorgde dit voor een geweldige boom in de omzet. Naast traditionele kaas- en garnaalkroketten, worden ook kroketten met mosselen, krab, langoustine en kreeft bereid.  Fabienne Schroetter kreeg voor haar kwaliteitsproducten in 2019 het erkende kwaliteitslabel van ambachtsvrouw.  

 

Impulsieve beslissing

Dat Madam Kroket nu ook Knokke-Heist uitkoos als uitvalsbasis berust volgens haar op puur toeval. “We zijn eens een dagje naar Knokke gaan wandelen en we vonden het leegstaande pand een ideale stek om een tweede winkel op te starten. Alles is beslist op 1 week tijd. Het was dus een impulsieve beslissing, hopelijk een goeie” lacht een vrolijke Fabienne.  

Madam Kroket: van grap naar een begrip

Blijkbaar dragen mama Kroket en haar dochters humor hoog in het vaandel want de naam “Madam Kroket” was oorspronkelijk een grap van hun vrienden.  De naam is zo blijven hangen en ondertussen aan de Belgische kust uitgegroeid tot een begrip. Madam Kroket zoekt voor haar onderneming in Knokke-Heist nog enthousiast winkel- en keukenpersoneel. Kandidaten die ambitie hebben, vinden hieronder het contactadres om te solliciteren.    

 
Voor meer info: Madam kroket – Artisanale kroketten die we dagelijks kersvers rollen

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter