Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Cultuurcentrum brengt luisterverhaal via Radio Sea Fun naar zorginstellingen

Het Cultuurcentrum Knokke-Heist brengt via onze lokale radio Sea Fun het magische luisterverhaal ‘Radi'O Zoutloos’, een productie van Studio ORKA, naar onze zorginstellingen.  Zo kunnen alle bewoners en personeel van de verschillende zorginstanties via de lokale radio luisteren naar het wel en wee van de personages. Dit intrigerend  luisterspel is een beetje zoals ‘Het Koekoeksnest’, het dagelijkse succesvolle radiofeuilleton dat van 1990 tot 1997 op Radio 2 liep maar dat nu in een hedendaags jasje is gestopt.      

Zes afleveringen lang volgen de luisteraars het dagelijks leven van mensen in een rusthuis. Het werd een ode aan het leven en de fantasie. Dit unieke luisterspel is gebaseerd op de theatervoorstelling ‘Zoutloos’ met o.a. Dominique Van Malder, Ilse De Koe en Tania Van der Sanden. Wie Studio Orka kent, weet dat dit gezelschap ontroerend en hilarisch theater brengt voor jong en oud. De eerste aflevering gaat op 24 maart 2021 de ether in.   

Luister jij ook graag mee? Dat kan! De 6 voorstellingen zijn live te volgen op radio Sea Fun via 106.2 FM of seafun.be op 24, 25, 26 en 31 maart en 1 en 2 april, telkens om 14 uur. Wie het live niet kan meevolgen, niet getreurd, de fragmenten komen achteraf op de gemeentelijk website via deze link. De making of van het luisterverhaal, kun je hier bekijken. 

Timing 6 afleveringen op de radio:   

Wo 24, do 25, vr 26 en wo 31 maart om 14 uur  

Do 1 en vr 2 april om 14 uur  

Timing herbeluister op onze website:   

Eerste 3 afleveringen te beluisteren vanaf 27 maart tot 5 april 
Laatste 3 afleveringen te beluisteren vanaf 2 tot 5 april
 
Een productie van Studio ORKA in coproductie met De Grote Post, Kleinverhaal en TAZ. Met steun van de Vlaamse Overheid. 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter