Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Werkzaamheden Oostkerkestraat

Sinds begin maart 2021 werkt het Agentschap Wegen en Verkeer op de Koolkerkesteenweg/Oostkerkestraat (N374) op het grondgebied van Damme en Knokke-Heist. Van maandag 26 april tot vrijdag 7 mei 2021 wordt het stuk tussen de Pereboomstraat en de Leopoldsvaart-Noord volledig afgesloten voor het autoverkeer.

Beschadigde betonplaten
De N374 in Damme en Knokke-Heist verkeerde op verschillende plekken in slechte staat. Van maart tot en met mei 2021 voert Wegen en Verkeer een grondig onderhoud uit. Op verschillende locaties worden beschadigde betonplaten van het wegdek vernieuwd. Waar nodig worden ook de fietspaden aangepakt.

Autoverkeer in beide richtingen omgeleid
Van 26 april tot 7 mei 2021 wordt er gewerkt tussen de Pereboomstraat (de toegang het dichtst bij de vaart) en Leopoldsvaart-Noord. Gedurende twee weken moet het autoverkeer in beide richtingen een omleiding volgen. Die loopt in beide richtingen via de Dudzelesteenweg/Damse Steenweg en de Dudzelestraat/Westkapelse Steenweg (N376). Fietsers kunnen altijd doorrijden langs de werken.

Werken duren tot 18 mei
Vanaf 8 mei 2021 geldt opnieuw de situatie van voor 26 april op de Koolkerkesteenweg. Het autoverkeer richting Brugge kan dan over een versmalde rijstrook langs de werf rijden. Het verkeer richting Knokke wordt omgeleid. Volgens de huidige planning duren de werken nog tot 18 mei 2021.

Meer informatie over de werken vind je op www.wegenenverkeer.be/damme en www.wegenenverkeer.be/knokke-heist

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter