Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Nieuwe handelszaak: The Glow Inn

In de Paul Parmentierlaan 63-65 start Véronique Maeyaert op maandag 1 maart 2021 met haar onderneming The Glow Inn, een totaalconcept voor huidverbetering van gelaat en lichaam. Véronique werkt uitsluitend en exclusief met de professionele cosmedische huidverzorgingsproducten en innovatieve apparatuur van Mesoestetic. 
Mesoestetic Pharma Group is een internationaal erkend farmaceutisch laboratorium gespecialiseerd in farmaceutische en esthetische geneeskunde.  

Rock your natural skin in een oase van rust 

“De resultaten zijn wetenschappelijk bewezen en dat zie je!” vertelt de schoonheidsspecialiste enthousiast. “We zorgen er met onze behandelingen voor dat je natuurlijke schoonheid weer helemaal tot zijn recht komt. Je huid straalt en de klant voelt zich fantastisch!” glundert Véronique. “Rock your natural skin is ons motto. Dit alles gebeurt in een totale oase van rust. The Glow Inn is een plaats waar we een totaal beleving aanbieden. Resultaatgerichte huidverbetering in een luxueuze relaxerende omgeving! Beauty glows from the inside out!” klinkt het bij The Glow Inn. 

“Knokke-Heist is sowieso al the place to be om tot rust te komen. Dit gecombineerd met een bruisende en door de gemeente ondersteunde middenstand was voor mij de doorslaggevende factor om hier te starten met dit concept” aldus Véronique Maeyaert.  
 
Voor meer info: www.theglowinn.be

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter