Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Het For Freedom Museum, Knokke-Heist vanaf 27 maart 7 dagen op 7 open

De nieuwe maatregelen en jongste lenteprikkels zorgen voor een vervroegde opening van het For Freedom Museum in Ramskapelle. Inderdaad vanaf zaterdag 27 maart 2021 kunnen bezoekers op afspraak het museum elke dag van 10 tot 17 uur bezoeken. Het volstaat een mail met je vraag, naam, datum, timeslot en aantal personen in je gezin of bubbel te versturen naar Info@forfreedommuseum.be . Een bevestigende mail volgt zo vlug mogelijk.

 

Alle coronamaatregelen worden toegepast en zorgen voor een veilig bezoek. Mondmasker dragen is verplicht, afstand van 1,5 meter in acht houden is noodzakelijk. De cafetaria is voorlopig nog dicht, maar takeaway is voorzien. Het For Freedom-team staat garant voor een onvergetelijke beleving. 

 

De tentoonstelling Helden Van de Noordzee, een ode aan onze Vlaamse vissers tijdens W0-II, blijft speciaal op aanvraag lopen tot eind 2021. Op zaterdag 17 april 2021 om 17.45 uur en zondag 18 april 2021 om 14 uur is het For Freedom Museum te zien op het RTL TVI programma La Grande Balade. Niet te missen! 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter