Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Vaccinatiecentrum Knokke-Heist legt reservelijst aan voor 65-plussers

Deze week werden in het vaccinatiecentrum Molenhoek in Westkapelle opnieuw 1100 vaccins toegediend. Vandaag krijgen een 60-tal residenten in de woonzorgcentra hun 2de prik. Op dinsdag 30, woensdag 31 en donderdag 1 april 2021 zijn nog eens 1400 vaccinaties gepland. Om de vaccinering van de 65-plussers te versnellen, wordt deze doelgroep nu ook opgenomen op een reservelijst waarop men kan intekenen. Deze reservelijst geeft echter geen garantie op een vroegere afspraak.

Voorwaarden om in te tekenen op de reservelijst
Naast de minimumleeftijd van 65 jaar (geboren in 1956 of vroeger), gelden nog volgende voorwaarden om in aanmerking te komen:

  • Deze reservelijst is enkel voor personen gedomicilieerd in Knokke-Heist
  • Je moet snel op eigen houtje naar het vaccinatiecentrum kunnen komen
  • Het vaccinatiecentrum contacteert de kandidaten op volgorde van leeftijd.  
  • De medewerkers contacteren enkel op basis van beschikbare vaccins of vrijgekomen plaatsen
  • Deze lijst geldt enkel voor de beschikbare data in dit formulier 

 

Anoniem nummer
De medewerkers van het vaccinatiecentrum bellen je omwille van de privacy anoniem op. Je ziet dus geen telefoonnummer op je telefoontoestel verschijnen. Op deze manier kan er niet teruggebeld worden voor bijkomende vragen en zorgen de medewerkers dat hun telefonische bereikbaarheid niet overbelast geraakt.

Wie bijkomende vragen heeft kan terecht op het callcentrum van het vaccinatiecentrum van Knokke-Heist, via T 0800 11 151 of vindt zelf een antwoord op www.laatjevaccineren.be 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter