Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Nieuwe Ravelingen rijst uit de grond

In de Koudekerkelaan vlakbij het treinstation van Heist rijst de nieuwe Ravelingen verder de hoogte in. De voorbije weken werden de contouren en indeling van het gebouw duidelijk zichtbaar. Momenteel worden met behulp van 2 montagekranen de hoge prefab betonmuren van de fuifzaal geplaatst en het gelijkvloers afgedekt met predallen.  

Montage eerste en tweede verdieping

De volgende weken gaat de aannemer verder met de montage van de eerste en tweede verdieping. De aannemer organiseert het personeel zodanig om zo weinig mogelijk uitval wegens Covid-19 te vrezen en zo de voorziene deadline van 30 september 2021 te halen.

Feestzaal bij uitstek

Ravelingen 3.0 moet de feestzaal bij uitstek worden in Heist, waar heel wat grote fuiven en festiviteiten kunnen plaatsvinden. Er is een polyvalente zaal voorzien met een netto-oppervlakte van 600 m², exclusief de nodige ruimte voor sanitair, ticketverkoop, berging, leveren van goederen en het mogelijk maken van een praktische op- en afbouw. Het is bovendien de bedoeling om in het nieuwe volume enkele repetitieruimtes onder te brengen voor lokale muziekgroepen.

(foto’s AGSO en virtuele beelden copyright THIRD)

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter