Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Bestel je pakket 14 bijvriendelijke biobloemen voor slechts 22 euro!

Omdat veel bijen, vlinders en zweefvliegen het moeilijk hebben om in onze omgeving te overleven, organiseert Regionaal landschap Houtland in samenwerking met o.a. Knokke-Heist voor het 5de jaar op rij de actie Houtland Zoemt! om de aandacht te vestigen op de nood aan meer nuttige bloemen voor onze bestuivers. De planten zijn door de leerlingen van Vrije school Haverlo biologisch opgekweekt. Op die manier steun je ook een pedagogisch project.

Het pakket bevat 14 planten en kost 22 euro. Je kan ook meerdere pakketten bestellen om zo een grotere oppervlakte of grotere plantengroepen te bekomen. Het gaat om wilde marjolein (2x) - rode zonnehoed (2x) - hemelsleutel (1x) - muskuskaasjeskruid (1x) - stijf ijzerhard (1x) - wilde margriet (1x) - duizendblad (2x) - kattenkruid (2x) - kattenstaart (1x) - salie (1x)

Praktisch
Bestellen kan via www.houtlandzoemt.be tot 3 dagen voor het gewenste afhaalmoment. Dit jaar kunnen de pakketten op zaterdag 8 mei 2021 afgehaald worden op de parking van WZC De Noordhinder in Heist.

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter