Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Reeds 800 Knokke-Heistenaars vulden enquête in over de woonbehoeftes van jongeren en jonge gezinnen

Het is een zorg van veel ouders: "kunnen onze kinderen later nog in Knokke-Heist wonen?" Het gemeentebestuur erkent deze zorg en blijft daar de komende jaren op inzetten door de focus te leggen op bijkomend aanbod voor jonge mensen en gezinnen. Daarom lanceerde het gemeentebestuur op 21 december 2020 een online enquête om te polsen naar de woonbehoeftes bij personen tussen de 16 en 40 jaar.  

Op naar de 1000ste ingevulde enquête 

Het gemeentebestuur merkt dat dit thema sterk leeft bij onze (ex-)bewoners. Momenteel hebben reeds 808 jonge mensen de enquête ingevuld. Een mooi resultaat waar de gemeente heel dankbaar voor is maar het kan uiteraard nog altijd beter. Het gemeentebestuur sluit het onderzoek bij 1.000 ingevulde enquêtes definitief af om zo op basis van een representatief aantal een nieuw woonbeleid te bepalen. Vooral de antwoorden op de open vragen kunnen bijdragen tot nieuwe inzichten. 

Maak kans op een leuke prijs! 

Dus ben je tussen de 16 en 40 jaar oud? Wil je graag in Knokke-Heist (blijven)wonen en heb je 10 minuten tijd? Vul dan de enquête in! Zo draag jij bij aan het nieuwe woonbeleid van Knokke-Heist, kan het aanbod beter afgestemd worden op de doelgroep, en maak je kans op een prijs.   

De resultaten van de enquête worden nadien gecommuniceerd. 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter