Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Sponsortocht vzw Ecoduikers 

Binnenkort wandelen 2 vrienden de volledig Belgische kust af voor een sponsortocht ten voordele van vzw Ecoduikers. Samen wandelen zij ongeveer 67 km van Knokke-Heist naar De Panne om geld in te zamelen. Een warm initiatief dat het gemeentebestuur van Knokke-Heist graag in de kijker zet.  

  

Duiken met een doel  

De organisatie vzw Ecoduikers verwijdert met de hulp van vrijwillige duikers achtergebleven netten en lood uit de Noordzee. Het lood dat aan deze netten en afgebroken vislijnen hangt, is enorm gevaarlijk voor de planten en dieren. De netten worden daarna gerecycleerd tot onder andere badmode en sokken.  

Inzamelactie   

De 2 vrienden, Niels en Stijn, gaan op 1 dag de Belgische kust afwandelen. Ze vertrekken in Knokke-Heist en wandelen ongeveer 67 km naar De Panne. Zo proberen zij zo veel mogelijk geld in te zamelen voor het goede doel, vzw Ecoduikers.  

Hoe kan jij helpen?  
Vind jij dit een mooi initiatief en wil jij graag een steentje bijdragen aan dit project? Doneer dan een vrije bijdrage op de pagina van Niels en Stijl via  https://www.whydonate.nl/fundraising/Niels-en-stijn-wandelen . 

Elk bedrag, groot of klein, helpt voor een propere zee waar zowel mens als dier baat bij hebben! 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter