Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Valentijnswandelzoektocht Volksontwikkeling

Volksontwikkeling heeft de laatste twee lezingen die voor 5 en 11 maart 2021 nog waren gepland (Prakash Goossens over religieuze tegenstellingen en Guido & Mia Vervoort over  Nieuw-Zeeland) geannuleerd. De samenwerkende verenigingen Davidsfonds en vtbKultuur bleven echter niet bij de pakken zitten en organiseren nog tot eind februari 2021 binnen de bubbel een leuke Valentijnswandelzoektocht.

Valentijnswandelzoektocht

Februari is de maand van de liefde en daarom pakt Volksontwikkeling uit met een valentijnswandelzoektocht. De wandeling bestaat uit een lus van 2,4 km met start en aankomst aan het museum Sincfala in Heist. De antwoorden voor het kruiswoordraadsel staan in volgorde van de wandeling. Als je alle woorden vindt, ontdek je een mooie liefdesboodschap. Het invulformulier vind je op https://www.vtbkultuur.be/knokke-heist 

Ook in het CC Scharpoord en het infokantoor van Toerisme vind je de tocht. Op de website staat ook nog steeds de eindejaarswandeling. Haal de (klein)kinderen van achter hun pc of tablet en maak de wandeling met maximaal 4 personen, hou afstand en hou het veilig.  

Nieuwe jaarprogramma 2021- 2022

De besturen van zowel Davidsfonds als vtbKultuur leggen momenteel de laatste hand aan het nieuwe jaarprogramma 2021-2022 en hopen in oktober weer te kunnen starten met boeiende lezingen, avontuurlijke reisreportages en inspirerende podiumvoorstellingen en concerten in Scharpoord met een uniek abonnement en gratis Uit-pas en andere voordelen.

Voor meer informatie:

Dominiek Segaert - voorzitter Volksontwikkeling/vtbKultuur Knokke-Heist - 0479 691865 - dominiek.segaert@skynet.be 

Annie Poissonnier - voorzitster Davidsfonds Knokke - 050 612492 - annie.poissonnier@gmail.com 

Patricia De Groote - penningmeester vtbKultuur - 0479 342005 - patricia.degroote@knokke-heist.be 

Christiaan Anseeuw - secretaris - 0473 983802 - canseeuw@gmail.com 

Luc Van Belleghem - verantw. ledenwerving VO - 0472 511506 - vanbelleghemluc@hotmail.com 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter