Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Openbare toiletservice uitgebreid in de krokusvakantie

Nu de vorstperiode voorbij is, kunnen alle mobiele toiletcontainers opnieuw in gebruik worden genomen. Naast de sanitaire unit op de zeedijk ter hoogte van het Albertplein, is er voor deze krokusvakantie nu ook een bijkomende installatie voorzien op het Heldenplein in Heist en het Rubensplein in Knokke.  Ook de sanitaire unit op het Alfred Verweeplein is in de krokusvakantie alle dagen open. De andere tijdelijke toiletten op het Stationsplein en het Gemeenteplein zijn enkel open op marktdagen.  

De gratis toiletten op het Heldenplein, Rubensplein en Alfred Verweeplein (open van 10 tot 18 uur) worden regelmatig gereinigd door een onderhoudsfirma die tussen de 3 locaties pendelt.  Het sanitair op het Albertplein (open van 13 tot 18 uur) wordt frequenter benut en wordt daarom permanent onderhouden door een toiletdame die 0,7 euro per toiletbeurt vraagt.  

Op het grondgebied van Knokke-Heist bevinden zich een 20-tal openbare toiletten. Sinds vandaag is ook het automatisch toilet aan het evenementenstrand in Duinbergen hersteld en weer operationeel. Een overzicht met de openingsuren vind je op de website van de dienst Toerisme via www.mykh.be/toiletten

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter