Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Oproep voor helpende handen in Eerstelijnszone Oostkust

Het sportcentrum Molenhoek in Knokke-Heist en het Casino van Blankenberge zijn de 2 vaccinacentra binnen de Eerstelijnszone Oostkust. Om in deze vaccinatiecentra alles in goede banen te leiden zijn heel wat helpende handen met uiteenlopende profielen/functies nodig. Om besmetting te voorkomen, krijgen alle medewerkers de kans om zich in het vaccinatiecentrum waar ze meehelpen, zich gratis te laten vaccineren tegen Covid-19

Inschrijven via centraal bestand van Eerstelijnszone

Wie zich aangesproken voelt om samen de krachten te bundelen en Covid-19 te verslaan, kan zich aanmelden via deze inschrijvingslink. Alle gegevens komen samen in een centraal bestand waar een schifting gebeurt tussen medische en niet-medische kandidaten. De dienst Preventie, Veiligheid en Noodplanning van Knokke-Heist krijgt automatisch alle niet-medische kandidaturen toegestuurd waarvan de personen aangegeven hebben dat ze in het vaccinatiecentrum in het sportcentrum Molenhoek administratief of logistiek een handje willen meehelpen.

Wie reeds eerder zijn kandidatuur had overgemaakt aan de noodplanningscoördinator van Knokke-Heist, hoeft zich niet meer aan te melden via het centrale aanmeldingssysteem van de Eerstelijnszone Oostkust. Daar hebben de medewerkers van de dienst Noodplanning al zelf voor gezorgd.

Privacy gerespecteerd

Van zodra er concrete informatie ter beschikking is, worden de kandidaat-medewerkers op de hoogte gebracht. Hun gegevens worden enkel bijgehouden om hen te kunnen contacteren in functie van de vaccinatie tegen Covid19. Deze gegevens worden niet langer bijgehouden dan strikt noodzakelijk voor dit doel.

Je kan steeds je gegevens opvragen, wijzigen of laten verwijderen door contact op te nemen via info@eerstelijnszoneoostkust.be 

Voor alle info: https://eerstelijnszone.be/Eerstelijnszone-Oostkust 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter