Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Vacatures administratief medewerker C1-C3 en baliemedewerker Toerisme C1-C3

Het gemeentebestuur gaat over tot de aanwerving van administratieve medewerkers C1-C3 en baliemedewerkers Toerisme C1-C3 voor bepaalde en onbepaalde duur in contractueel verband. Hieronder vind je meer informatie over het aanbod, de aanwervingsvoorwaarden en de sollicitatieprocedure.

Aanbod 
We hebben een waaier aan administratieve jobs bij Cultuur, Jeugd, Toerisme, Sport, Onthaal, Preventie, Bib, Financiën, Personeelsdienst… waarbij jaarlijks tal van vaste functies worden ingevuld. Voor het zomerseizoen zijn we eveneens op zoek naar tijdelijke krachten als baliemedewerker toerisme. Deze procedure is toegankelijk via aanwerving & bevordering. 

Aanwervingsvoorwaarden 
- Diploma Hoger Secundair onderwijs 

- Voor sommige functies is flexibiliteit en bereid zijn tot weekendwerk een must 

Solliciteren
Solliciteer digitaal via www.knokke-heist.be/vacatures tot en met 3 februari 2020 en voeg je cv en motivatiebrief toe. Er wordt een wervings- en bevorderingsreserve aangelegd waaruit kan geput worden voor toekomstige, gelijkaardige functies. 

Info en contact 
Heb je een vraag? Dan helpen wij je graag! Raadpleeg de website voor meer info. Laila Ali Bacha – vacature@knokke-heist.be - T 050 630 158 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter