Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Laatste kans voor lokale handelaars en starters om aanmoedigingspremie aan te vragen in 2021

Het gemeentebestuur van Knokke-Heist wil de lokale economie een extra duw in de rug te geven met het subsidieproject ‘aanmoedigingspremie’. De badplaats wenst enerzijds haar lokale handelaars te blijven uitdagen en anderzijds nieuwe, kwalitatieve concepten aan te trekken dankzij de aanmoedigingspremie. Geïnteresseerd? Nog tot 30 november 2021 kan je je inschrijven via deze link.

De aanmoedigingspremie zal lopen tussen 2021 en 2025. Het bestuur beoogt om tweemaal per jaar een jurymoment vast te pinnen, afhankelijk van het aantal inschrijvingen en ingediende opdrachten. Mits voldaan wordt aan bepaalde voorwaarden, kan een ondernemer die een nieuw handelspand opent of heeft geopend na 01/01/2021 in de A of B handelskern beroep doen op de aanmoedigingspremie. De aanmoedigingspremie bestaat uit een traject van drie jaar met een jaarlijks uitbetaalde premie. 

Geïnteresseerden lezen alle informatie hier en kunnen zich meteen inschrijven voor de subsidie. Let op, de deadline van 30 november 2021 nadert met rasse schreden. Het gemeentebestuur plant dit najaar nog een jurymoment om de ingediende opdrachten te beoordelen. Nog vragen? Contacteer dan de dienst Lokale Economie via lokale.economie@knokke-heist.be. 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter