Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Web-workshop ‘Betaal ik ook teveel voor mijn energiefactuur?’ door Willy Messiaen

Op dinsdag 2 februari 2021 van 9 tot 11.30 uur organiseert Vief West-Vlaanderen een web-workshop met als thema “Betaal ik ook teveel voor mijn energiefactuur” door Willy Messiaen, regioverantwoordelijke van de vzw Seniornet West-Vlaanderen.

Er zijn vandaag zoveel energieleveranciers en allemaal hebben ze verschillende prijzen. Daarnaast worden de heffingen van de overheden aanzienlijk verhoogd. Dan komt onvermijdelijk de vraag: Wat zal ik nu meer moeten betalen voor mijn energie en zijn er goedkopere alternatieven?

In samenwerking met de VREG werd deze materie gescreend. Zowel elektriciteit als aardgas worden bekeken, evenals de verschillende mogelijke contracten per leverancier. Tevens bekijken de deelnemers hoe ze energie kunnen besparen en/of bij groepsaankopen betere voorwaarden in de wacht kunnen slepen. Ook de provincie West-Vlaanderen biedt iedereen de kans om vrijblijvend aan te sluiten bij een groepsaankoop groene stroom en gas tot 10 februari 2020. Ook dit wordt toegelicht en becommentarieerd.

Het gebruikte platform is Praatbox/Jitsi Meet, gemakkelijk te gebruiken op alle besturingssystemen (Windows, Android en iOS).

Prijs: € 6 per persoon
Maximum 15 deelnemers.

Elke deelnemer dient te beschikken over bij voorkeur een computer of een tablet (eventueel een smartphone) met audio- en videofunctie. Enkele dagen vooraf ontvang je een bevestiging en een link tot deelname.

Info en inschrijven

Inschrijven is betalen via overschrijving op het rekeningnummer van Vief West-Vlaanderen vzw BE25 3800 8087 9782 met mededeling 020221 - aantal personen - telefoonnummer.

Vief West-Vlaanderen vzw | Tel. 056 25 72 61 l info.west@vief.be l www.vief.be/webworkshop_energiefactuur 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter