Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Summer Gala World Padel Tour en finale BK Padel van 18 tot 21 augustus in Knokke-Heist 

Van 4 tot 8 mei 2022 vond in het Gare Maritime bij Tour & Taxis de Circus Brussels Padel Open/Trophy Belfius plaats, een officieel tornooi met de wereld top-100 padelspelers. Spectaculaire punten, een zeer ruime publieke belangstelling én de topfavorieten – zowel bij de mannen als de vrouwen - als winnaars: de eerste competitieve editie van de Belgische etappe op de World Padel Tour was een schot in de roos.

In het kader van deze World Padel Tour pakt Knokke-Heist deze zomer voor de 2de keer uit met het Padel Summer Gala een luxueus en glamoureus padelweekend waaraan niet alleen ‘s werelds beste spelers maar ook diverse BV’s en buitenlandse celebrities demonstratiewedstrijden spelen op een half overdekte baan met minstens 4.000 zitplaatsen. Een unieke combinatie van sportief spektakel en topentertainment dus gegarandeerd!

Afspraak op de courts van de Royal Zoute Tennnis en Padel van 19 tot en met 21 augustus 2022. Het event wordt op donderdag 18 augustus 2022 voorafgegaan door de finale van het Belgisch Kampioenschap Padel, georganiseerd door de federaties en Padel Belgium. 

Meer info op: https://www.royalzoutetennisclub.be/

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter