Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Aperitiefconcert met Sugar & Spice op het Van Bunnenplein

Stijlvolle ontspanning in het hart van Knokke-Heist, een heerlijk glaasje op een zomerse zondag, een elegant rendez-vous met mooie muziek: dat zijn de zomerse aperitiefconcerten op het Van Bunnenplein in Knokke-Heist. Op zondag 7 augustus 2022 om 11 uur kun je er vanop de vele gezellige terrassen gratis genieten van Sugar & Spice.

Sugar and Spice is een zeskoppige performance band. Met nummers van James Brown, Ray Charles, Blues Brothers, Elvis, Louis Prima, Chuck Berry, Bill Haley, brengt de groep een mix van soul, rock 'n roll en andere populaire muziek. Nummers die iedereen uit volle borst kan meezingen en waarop zelfs op dit matinale uur al volop kan gedanst worden.

De bandleden van Sugar and Spice hebben allen hun roots in Knokke-Heist, zijn student en/of afgestudeerd aan Maak Knokke-Heist, spelen of hebben bij de 7 o’ Clock BigBand van Maak gespeeld, zijn gekend in Knokke-Heist maar spelen op events tot vér buiten hun gemeente.

Frederik Torresan is de ervaren zanger/pianist van de liveband. Ook de rest van de bandleden zijn doorwinterde muzikanten: Chris Van de Kerckhove speelt de sax, drummer en backing vocal van de band is Stanny Rijckaert, op de bas en contrabas herkennen we Luc Berton. Sugar and Spice is volledig met zijn twee trompettisten Kurt Maenhout en Harald Leys, trompettist/applausmeester.

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter