Knokke-Heist bezoeken als toerist?

De zevende editie van de “Wensenboom” werd dankzij massale steun opnieuw een succes

De vzw Kansenfonds sloot het jaar 2021 in schoonheid af want de 239 geregistreerde kinderwensen werden dankzij massale steun van inwoners, tweedeverblijvers en bezoekers in Knokke-Heist in vervulling gebracht. Ieder kind kon zijn of haar geschenkje uitpakken op Kerst. De wensen waren heel divers: van een fiets om naar school te gaan, een mooie pop, een gezelschapsspel, een skatebord, lego, duplo, tot een kinderbed.

Kletse Kieter Billy Dannaut trapte, of beter gezegd fietste, de actie fenomenaal op gang. Hij fietste de grenzen van België rond en zamelde hiermee ruim 5.000 euro in voor de “Wensenboom”. Bij de lokale serviceclubs raakt de actie ook beter gekend zodat steeds meer clubs het project van de “Wensenboom” ondersteunen. Zelf de zorgsector droeg haar steentje bij, van zowel het Wit-Gele Kruis als van een lokale arts ontving de vzw een mooie bijdrage.

Verschillende acties konden in 2021 helaas niet doorgaan zoals het warm ontbijt en de warmste Quiz. Gelukkig kon de verkoop van kerststukjes i.s.m. De Richelieu een extra financiële boost geven.

De “Wensenboom” haalde zelfs de nationale ether bij radiozender MNM tijdens Gillis en Govaerts. Presentatrice Laura Govaerts hielp mee bij het inpakken van de geschenken die voor de Kleine Dennen bestemd waren.

VZW Kansenfonds Knokke-Heist wenst iedereen te bedanken voor welke bijdrage dan ook. De medewerkers wensen iedereen een voorspoedig 2022 en kijken al reikhalzend uit naar de volgende editie.

Voor meer info:

www.knokke-heist.be/kansenfonds of volg het Kansenfonds op Facebook: vzw Kansenfonds Knokke-Heist

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter