Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Veranderde situatie aan jeugdsite De Marge door werken aan de Stormmeeuw

Zijn jouw kinderen of kleinkinderen ingeschreven voor de speelpleinwerking aan De Marge komende zomer? Let dan zeker op bij het afzetten. Door de geplande werkzaamheden aan het dak van sportcentrum de Stormmeeuw wijzigt de verkeerssituatie en de toegankelijkheid van jeugdsite De Marge.

Aan de achterzijde van de Stormmeeuw, en dus aan de voorzijde van De Marge, wordt een torenkraan geplaatst. De toelevering van materialen naar binnen en buiten gebeurt via de poort van de sportzaal aan de achterzijde. Maandag 20 juni zijn de voorbereidende werken gestart. De effectieve werken zullen duren tot eind augustus.

Zet je dus je (klein)kinderen af aan De Marge? Dan heb je twee opties. Gelieve één van beide opties te gebruiken en het werfterrein voor jullie veiligheid niet te betreden:

  • Parkeer op de parking van het Burgemeester Graaf Leopold Lippenspark en begeleid kinderen tot aan De Marge via de tribune aan de voorzijde.
  • Parkeer op de parking van de Stormmeeuw en begeleid kinderen tot aan De Marge via de binnenzijde van het hockeyterrein.

Heb je nog vragen? Contacteer dan de jeugddienst via T 050 630 800 of via jeugd@knokke-heist.be.

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter