Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Jobdagen Infrabel in Brugge

Nooit eerder had Infrabel zoveel vacatures als dit jaar. In 2022 wil de infrastructuurbeheerder van het Belgisch spoornet nog 270 mensen aanwerven waarvan ook 80 in Knokke-Heist en zijn ruime omgeving! Daarom vindt er op 5 oktober 2020 een speciale jobdag plaats in de Chantrellstraat 20 in Brugge.  

Hieronder en via deze link kun je alvast bijkomende info vinden over de gezochte technische profielen en de jobdag zelf:

•   Tijdens deze jobdag word je als kandidaat ondergedompeld in de spoorwereld, proef je van verschillende jobs en ontmoet je toekomstige collega’s. Wie een positief parcours doorloopt, wandelt buiten met een contract en kan aan de slag als “Infrabeller”.

•   Infrabel is op zoek naar heel wat verschillende profielen. Wie graag op de frontlijn zit van innovatie, technologie en elektronica kan bij deze infrastructuurbeheerder misschien aan de slag als technieker aan de seininrichting. Daar ben je, onder meer, verantwoordelijk voor de beveiligingssystemen om treinen veilig te laten rijden. Of stroomt er passie voor elektriciteit door je lichaam? Dan is een job als specialist van de bovenleiding wel iets voor jou. Spanning gegarandeerd. Of had je van kleins af aan altijd al iets met treinen en wil je graag met een locomotief rijden? Dan kan je bij Infrabel beginnen als treinbestuurder van een van onze vele werktreinen. Of leid je liever het treinverkeer in goede banen? Dan moet je zeker eens kijken naar een functie in een van de seinhuizen. Infrabel zoekt daarnaast ook werfleiders en ingenieurs die bouwen aan de sporen van morgen.

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter