Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Serviceclub Fifty-One start met 51-denktank voor ondernemers

Op maandag 19 september 2022 organiseerde serviceclub Fifty-One Knokke-Heist hun eerste lezing “51 minuten voor…”. De eerste spreker was burgemeester Piet De Groote. Hij gaf de aanwezigen een inkijk in wat de gemeente doet voor de lokale economie en het ondernemerschap in Knokke-Heist.

Zo neemt de gemeente veel initiatieven naar handelszones inzake leegstand en toegankelijkheid maar is zich ook bewust van een aantal beperkingen waar in de toekomst zeker verder zal op gewerkt worden. De dienst Lokale economie onderneemt ook ondersteunende acties door coaching en eventuele financiële steun aan te bieden bij startende ondernemingen. Deze eerste avond was meteen een succes met ongeveer 70 geïnteresseerde bezoekers, velen onder hen ondernemers in Knokke-Heist. Met een hapje en een drankje tijdens een netwerkmoment voor de aanwezigen werd de avond succesvol afgesloten.

Fifty-One start voor de geïnteresseerde ondernemers met een ’51 denktank’. Het is de bedoeling van deze 51-denktank om gelijkgestemde ondernemers regelmatig rond de tafel te laten plaatsnemen en ervaringen en problemen met elkaar uit te wisselen. Hoeveel tijdwinst zou het voor een ondernemer niet betekenen mocht een probleem waar men al maanden tegenaan loopt, op één avond opgelost zien door de ervaring die collega’s met jou willen delen?

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter