Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Oostkust Kunst brengt beeldend talent uit de regio samen in één expo

Vanaf zaterdag 17 september kan je in Cultuurcentrum Scharpoord het werk ontdekken van beeldend talent uit de regio. Alle deelnemers hebben een link met de Oostkust. Ze wonen, werken of studeren er of hebben een andere band met de regio. Maar liefst 205 kunstenaars stellen hun werk tentoon. Dat zorgt voor een heel gevarieerde collectie, van schilderkunst tot sculpturen. Kom langs en ontdek het talent van de Oostkust nog tot en met 2 oktober. De expo is gratis te bezoeken en dagelijks geopend van 10 tot 19 uur.  

Exclusieve online veiling van 55 kunstwerken  
I.s.m. Marnixkring De Blinckaert Knokke-Heist worden er maar liefst 55 kunstwerken geveild voor het goede doel. Gedurende de expo staat de veiling online op www.carlobonte.be/oostkustkunst. Men heeft tijd tot zondag 2 oktober, 18 uur om een bod uit te brengen.
 
Catalogus
Speciaal voor Oostkust Kunst werd een unieke catalogus gemaakt. In deze catalogus staat elke deelnemer vermeld met het werk waarmee hij of zij tentoonstelt op de expo. Je kan deze aankopen in Cultuurcentrum Scharpoord voor € 15.

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter