Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Bont pakket bloemen voor bijen en vlinders 

Met de eerste warme zonnestraaltjes en valentijn voor de deur, voel jij het misschien ook al kriebelen? Dan hebben we goed nieuws voor jou want vanaf 7 februari 2023 kan je opnieuw bijvriendelijke bloemen bestellen via www.jouwtuinzoemt.be.  

Voor €22 ontvang je een bont pakket van 14 vaste planten die jouw tuin of terras doen openbloeien van de vroege lente tot de late herfst. Bestellen kan tot eind april.  Met deze zorgvuldig samengestelde plantenpakketten door het Regionaal Landschap Houtland & Polders heb je alle troeven in handen om jouw tuin te doen zoemen. Het Regionaal Landschap selecteerde streekeigen en verwante plantensoorten omdat die de beste relaties hebben met onze bijen en insecten. De plantjes worden door de leerlingen van Vrije school Haverlo uit Brugge en het VLTI St-Rembert in Torhout biologisch opgekweekt.   

Een pakket bestaat uit een mengeling van muskuskaasjeskruid, hemelsleutel, rode zonnehoed, salie, kruipend zenegroen, slangenkruid, wilde margriet, grijs kattenkruid, prachtklokje, moerasspirea en venkel. Iedere tuin heeft unieke kansen voor bijen en vlinders, ook die van jou.  

Afhalen kan op zaterdag 29 april 2023 van 10 tot 12 uur op de parking aan de compostdemoruimte op het einde van Noordhinder in Oostwinkel Heist.  

Meer info of bestellen kan via Jouw tuin zoemt

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter