Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Jobstudenten met een hart voor kinderen gezocht! 

Knokke-Heist wil een warme gemeente zijn waar elk kind een fijne vakantie vol speelplezier kan beleven. Daarom zoeken wij nog steeds heel wat jobstudenten! Momenteel hebben wij maar liefst 5 openstaande vacatures voor scholieren en studenten die graag een lach op een kindergezicht toveren!  

Solliciteer jij? Je krijgt er alvast een mooi brutoloon van € 13,41 per uur voor terug en een onvergetelijke ervaring die goed op je cv staat! Kan je je vrijmaken in de krokusvakantie, paasvakantie, zomervakantie of alle drie? Neem zeker contact op via jobstudent@knokke-heist.be.  

  • Vakantieplus lesgevers 

Ben je minimum 18 jaar en heb je een attest animator of de intentie dat te behalen? 
Als lesgever leid je de vakantieplusstages die plaatsvinden van 9 tot 12 uur en van 13.30 tot 16.30 uur. Je kiest een thema uit in overeenstemming met je interesses, zoals bijv. knutselen, natuur, techniek,…. 
Ook vrijwilligers, bedienden, zelfstandigen en gepensioneerden kunnen hiervoor solliciteren! 

  • Vakantieplus lesgever-assistenten 

Ben je minimum 16 jaar en heb je een attest animator of de intentie dat te behalen? 
Als rechterhand van de lesgever help je waar nodig. Na een positieve evaluatie, groei je zelf door tot lesgever en leid je de vakantieplusstages.  Ook hier kan je een thema volgens je interesses uitkiezen. 

  •  Vakantieplus lesgever-assistenten taalstages (enkel voor de paasvakantie en de zomer) 

Heb jij voeling met taal en/of jongeren en studeer je bijv. logopedie, taal- en letterkunde, vertaler-tolk, sociaal werk, …? Solliciteer dan voor de Babbelstages. Je helpt mee het niveau Nederlands van maatschappelijk kwetsbare kinderen naar een hoger niveau te tillen? 

  • Monitoren tienerwerking De Chalet 

Ben je 18 jaar en heb je zin om een uitdagende activiteitenkalender mee samen te stellen voor jongeren van 12 tot 18? Schrijf je dan in als monitor voor de tienerwerking. Hier ligt de nadruk op een veilige plaats om samen te chillen en toffe activiteiten te doen. 

  • Monitoren speelpleinwerking 

Ben je minimum 15 jaar en heb je een attest animator of de intentie dat te behalen? Samen met de andere monitoren zorg je voor leuke spelactiviteiten en haal je het kind in jezelf boven. Kan je geen volle maand werken? Geen zorgen, je kan je beschikbaarheid per week aanduiden! Zo combineer je een toffe vakantiejob met nog wat vrije tijd. 

Alle vacatures kan je hier nalezen. We hopen jouw sollicitatie binnenkort te mogen ontvangen zodat Knokke-Heist kan blijven stages en kampen voor kinderen en jongeren organiseren. 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter