Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

In aanloop naar de IRONMAN organiseert Swimtribe zeezwemlessen voor beginners en gevorderden in Knokke-Heist

Zwemmen in de Noordzee is leuk, maar zeker niet zonder gevaar. Net zoals elke andere vorm van zwemmen begint zeezwemmen met een goede techniek en voorbereiding. Neem jij deel aan het zeezwemmen op maandag 7 augustus 2023? Of staat de IRONMAN 5150 of IRONMAN 70.3 tijdens het weekend van 16 en 17 september 2023, op je planning? Wil je graag je zwemtechnieken bijschaven of training krijgen om specifiek te leren zwemmen in zee? Dan hebben wij voor jou de ideale oplossing. Swimtribe, onder leiding van Anke Janssens, organiseert in aanloop naar het IRONMAN-weekend negen workshops zeezwemmen voor beginners en gevorderden.

Vanaf 11 juni 2023 staan de negen verschillende workshops zeezwemmen op de agenda aan onze kust. Zwemmers kunnen zich per workshop inschrijven voor een eerste (beginners) en tweede (gevorderden) sessie. Alle sessies gaan door onder begeleiding van de Reddingsdienst van Knokke-Heist. Zij zijn aanwezig met boten en kajaks en zien toe op de veiligheid van alle deelnemers.

Wil je deelnemen aan een sessie zeezwemmen? Aarzel niet langer, want per sessie zijn er slechts 10 plaatsen beschikbaar. Vind hier alle sessies terug.

Explore, experience & enjoy
Anke Janssens is als sinds jaar en dag gepassioneerd door zwemmen. In 2012 startte ze als zwemcoach, maar daarnaast is Anke ook gediplomeerd als master LO en trainer B zwemmen en triatlon. Ze is gebrand en gemotiveerd om iedereen die zich inschrijft voor een oefensessie een optimale zwemstijl en specifieke skills aan te leren en de zwemtechnieken te verbeteren.
Naast het aanleren van een goede (crawl)techniek, is het ook belangrijk om de techniek te kunnen vasthouden over een langere afstand. Zeker in zee. SwimTribe helpt je om zwemtechnieken op een juiste manier op te bouwen en zo jouw zwemervaring gradueel te verbreden en je prestaties en comfort in zee te verhogen. Aan de juiste intensiteit trainen is daarbij een vaak vergeten factor.

Zeezwemmen maandag 7 augustus 2023
Wil jij je als triatleet, zwemmer of sporter nog beter kunnen voorbereiden op jouw triatlon- en/of IRONMAN-avontuur? Op maandag 7 augustus 2023 organiseert de sportdienst naar jaarlijkse gewoonte het zeezwemmen in Knokke-Heist. Recreatieve en competitieve zwemmers kunnen zich die avond uitleven tijdens het 500 meter of 1500 meter zwemmen in zee. Vind hier meer informatie.

Contact & info
Vragen over de workshops zeezwemmen? Contacteer Anke Janssens via anke@swimtribe.be 
Meer info of inschrijven voor een sessie: Explore - Experience - Enjoy | Swimtribe
Meer info of inschrijven voor het zeezwemmen in augustus: Zeezwemmen Knokke-Heist | Knokke Heist

Meer info?

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter