Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

MAAK Open Academie voor Kunsten zoekt Coördinator Secretariaat B1-B3

MAAK, Open Huis voor Kunsten, is een referentie in Knokke-Heist en omstreken voor iedereen die zich artistiek wil vormen. Wekelijks vinden maar liefst 1300 leerlingen (van 6 tot 99 jaar) hun weg naar MAAK om zich creatief te ontplooien.  

Als verantwoordelijke secretariaat stuur je het secretariaat aan die de dagelijkse werking van MAAK in goede banen leidt. Het team bestaat uit zo’n 10 mensen waaronder 6 administratieve medewerkers, 4 logistiek medewerkers. Verder ondersteun je de directeur en bepaal je mee de toekomstige visie van MAAK. Zo bereid je de programmatie voor, werk je uurroosters uit, vertegenwoordig je MAAK op vergaderingen met het (kunst)onderwijs, begeleid en organiseer je activiteiten, uitstappen, concerten en zoveel meer.  

Wij zoeken een stressbestendige collega met een hart voor het kunstonderwijs voor jong en oud. Word jij lid van het MAAK-team? In totaal zetten zich dagelijks zo’n 100 mensen in op MAAK waaronder leerkrachten, modellen, vrijwilligers, freelancers … Binnenkort met jou erbij? 

Solliciteren 

Solliciteer digitaal via www.knokke-heist.be/vacatures tot en met 9 oktober 2023 en voeg je cv, motivatiebrief en eventuele bewijsdocumenten toe.  

Info en contact 

Heb je een vraag? Dan helpen wij je graag!  

Meer info over de functie en selectieprocedure vind je ook terug via de website en bijhorende info. 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter