Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Champagne voor vzw Kansenfonds, meer dan pakjes onder de Kerstboom

De actie de Wensenboom van de vzw Kansenfonds is ondertussen een begrip in onze gemeente. Dankzij de steun van onze bevolking kan Knokke-Heist op het einde van het jaar heel wat kinderwensen laten uitkomen. Maar jammer genoeg is er niet alleen kansarmoede op het einde van het jaar. Heel het jaar door zijn er kinderwensen te vervullen. Een lidmaatschap van een sportclub, een nieuwe boekentas, een nieuwe winterjas, een outfit voor carnaval op school,… De vzw Kansenfonds staat nooit stil daarom verkoopt de vzw dit jaar, naast soep op de markt (op 12, 13 en 16 december 2023), opnieuw heerlijke champagne: La Cuvée Carte Blanche van het wijnhuis Tanneux-Mahy.

Het Kansenfonds is een geweldige organisatie die er alles aan doet om de dromen van kinderen uit Knokke-Heist werkelijkheid te laten worden. Door een fles champagne te kopen, draag je niet alleen bij aan dit prachtige initiatief, maar zorg je ook voor een feestelijke traktatie voor jezelf of iemand anders. Win-win!

Voor slechts €30 per fles geniet je van deze heerlijke champagne. Maar wacht, er is meer! Bij aankoop van 5 flessen krijg je er één helemaal gratis bij. Deze unieke champagne kan op drie momenten worden opgehaald in de Dienst toerisme ter hoogte van het Lichttorenplein op maandag 18, woensdag 20 of vrijdag 22 december 2023, telkens van 16 tot 18 uur.

Steun jij vzw Kansenfonds? Koop dan je fles champagne voor € 30. Ga naar Knokke-Heist.be/kansenfonds en bestel je fles(sen) online. Er zijn slechts 204 flessen beschikbaar. De opbrengst van de verkoop gaat integraal naar de mensen die het financieel moeilijk hebben in onze gemeente.

INFO

www.knokke-heist.be/kansenfonds

Volg het Kansenfonds op Facebook: vzw Kansenfonds Knokke-Heist

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter