Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Verkeersmaatregelen Natiënlaan

In opdracht van het gemeentebestuur start op vrijdag 1 september 2023 een aannemer met de uitvoering de van de tweede fase van de riolerings- en wegwerkzaamheden op de Natiënlaan (N49) tussen de Nieuwstraat en Dorpsstraat. In deze fase wordt de oostelijke rijbaan (rijrichting Knokke) aangepakt. Deze werkzaamheden zijn tot 30 juni 2024 gepland.
 
Verkeersmaatregelen:
•   Behalve in de omgeving van de rotonde aan de Kalvekeetdijk, wordt de oostelijke rijbaan van de Natiënlaan afgesloten voor alle verkeer.
•   Het gemotoriseerd verkeer zal over de westelijke rijbaan rijden in beide richtingen afgescheiden door stootblokken identiek aan de vorige fase.
•   Fietsers in de richting van Westkapelle zullen geen hinder ondervinden. In de rijrichting van Knokke zullen de fietsers vanaf de Sacramentstraat worden omgeleid via de Halvemaandreef – Wilgendreef – Kragendijk en tenslotte via de Kalvekeetdijk onder de balkonrotonde naar het dubbelrichtingsfietspad langs de westelijke zijde van de Natiënlaan. De fietsers van Westkapelle kunnen langs het nieuwe fietspad van bedrijvenpark ‘t Walletje naar de Kalvekeetdijk tot aan de balkonrotonde en vervolgens via het nieuwe fietspad op de westzijde van de Natiënlaan of langs het AZ Zeno het centrum van Knokke bereiken.

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter