Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Gezonde zeelucht en fijne faciliteiten maken van Knokke-Heist een MICE-paradijs  

Met zijn prachtige natuur, frisse zeelucht, kilometerslange wandel- en fietspaden en een waaier van sportclubs vormt Knokke-Heist een gedroomd toevluchtsoord voor de werkende mens. Het culinaire en culturele aanbod van de badplaats maakt het plaatje compleet. Het mag dan ook niet verwonderen dat tal van bedrijven hier hun incentives, seminaries en teambuildings op poten zetten. Dit verklaart het grote aantal hotels die naast klassieke kamers en restaurants ook uitpakken met vergaderruimtes.   

Het nieuwe La Réserve aan het Zegemeer straalt glamour en verfijning uit. Het biedt topservice in een luxueuze setting. Gasten genieten hier het hele jaar door van een buitengewone ervaring in Knokke-Heist. Van stijlvolle prachtige kamers & suites om heerlijk in te overnachten, inspirerende meeting rooms voor bedrijven tot het proeven van klassiekers uit de Belgische en Franse keuken in restaurant La Rigue van topchef Peter Goossens.   

De meeting room van Enso District Hotel in Duinenwater is vanaf januari 2024 beschikbaar voor 8 personen. Alle technische apparatuur is geïnstalleerd voor elk type vergadering. Er is ook een samenwerkingsverband met Pallen Experience Space, dat zich op de begane grond van het hotel bevindt en tegen de zomer van 2024 meerdere vergaderzalen en een groot auditorium zal bieden.

Ook Hotel Britannia in de Elizabetlaan telt drie luxueuze, volledig vernieuwde venues in een historisch kader, in Hotel Huyshoeve in Ramskapelle vergader je in een landelijke omgeving en bij Hotel Nelson in de Meerminlaan sluit je de dag af op een prachtig dakterras.   

Lebeau19 in de Zoutelaan, The Memlinc op het Albertplein, het Approach Hotel in de Kustlaan, Pavillon du Zoute in de Bronlaan: stuk voor stuk droomlocaties voor één- of meerdaagse samenkomsten. The Arena Group beschikt naast vijf andere steden ook in het Graaf Leopold Lippenspark in Knokke-Heist over een uitgestrekte venue, waar je naast vergader- en eventzalen ook op een atletiekpiste en kunstgrasveld terecht kan voor activiteiten.  

Recent is ook de opening van Atelier VO2 Max op het Maurice Lippensplein, een concept dat retail, business en genieten combineert. Je kan er onder meer terecht voor vergader- en belevingsruimtes voor 14 tot 120 personen. De verborgen maar veelzijdige locatie van de nieuwe gastronomische brasserie Le Jardin in de Meerlaan 37 herbergt een volledig uitgeruste lounge en binnentuin, perfect voor informele bijeenkomsten en zakelijke besprekingen op hoog niveau.  Boek in het Zwin Natuur Park één van de hedendaagse uitgeruste vergaderzalen of kom genieten van het prachtig uitzicht vanuit het kijkcentrum.
Tenslotte is er nog de seminarie-infrastructuur van Lakeside Paradise in Duinenwater, CWART in de Kalfstraat, Portwin in de Lippenslaan, het Casino en de polyvalente Sint-Niklaaszaal in de kerk van Westkapelle.

Het is een bedrijvige sector die in de hand wordt gewerkt door de cel MICE (Meetings, Incentives, Conventions & Events) van de dienst Toerisme. Die legt zich gratis toe op het organiseren van creatieve en verrijkende activiteiten, het zoeken van goede seminarieruimtes of nog het boeken van de juiste faciliteiten.   

Meer info, boekingen en organisatie via de dienst MICE te bereiken via mice@knokke-heist.be of 050 630 380 of www.myknokke-heist.be/nl/knokke-heist-met-jouw-bedrijf-groep 

Geïnteresseerden kunnen deze dienst altijd vrijblijvend en geheel gratis contacteren om een voorstel op maat te laten uitwerken.

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter