Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Gemeentebestuur Knokke-Heist verlengt samenwerking met De Sleutel

Op donderdag 25 mei 2023 heeft de gemeenteraad de samenwerkingsovereenkomst met De Sleutel verlengd. Inwoners en tweedeverblijvers die vragen hebben over drugs of druggebruik kunnen voor zorg op maat bij professionele hulpverleners terecht. Dit geldt voor personen die zich zorgen maken over hun eigen gebruik of waar anderen zich zorgen over maken.  
  
De Sleutel maakt deel uit van het DET (Drugs Experience Team) en biedt een netwerk van instellingen waar je terecht kunt voor preventie, crisisopvang, ambulante en residentiële hulverlening. Hun zorg is persoonlijk, deskundig en verbonden. Samen met de cliënt werken ze aan een betere kwaliteit van leven, in het privéleven, met de eigen omgeving en in de samenleving.  
Al sinds 2002 is er ook een locatie in Knokke-Heist waar je informatie kunt krijgen over drugs en druggebruik, advies kunt vragen en begeleiding krijgt indien nodig. Deze antennepost werkt nauw samen met het dagcentrum in Brugge.  Als het nodig is, verwijst De Sleutel je door naar de juiste instantie.    
De drughulpverlener behandelt persoonlijke gegevens vertrouwelijk en geeft geen informatie aan derden zonder jouw toestemming.  

Nood aan een babbel of wat meer informatie?  
Maak een afspraak.  
Antennepost De Sleutel Knokke-Heist  
Drughulpverleenster Vicky Viaene  
vicky.viaene@desleutel.broedersvanliefde.be  
Edward Verheyestraat 3  
050 60 98 63  
Steeds op afspraak   

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter