Knokke-Heist bezoeken als toerist?
Ja Nee

Welkom in Knokke-Heist aan deze (ver)nieuw(d)e handelszaken

Zoals steeds vestigden zich de afgelopen maanden opnieuw enkele nieuwe handelszaken in onze badplaats. Het gemeentebestuur heet deze ondernemingen dan ook van harte welkom in Knokke-Heist en wenst hun het allerbeste. Hieronder vind je een overzicht van alle lifestyle, kunst-, delicatessen- en horecazaken die afgelopen maanden (her)openden of binnenkort starten in onze badplaats.  

Horeca 

  • Bistro Marée 

Zaakvoerder Joël en Tammy hebben al jarenlange horeca-ervaring op zak en verwelkomen jullie graag in hun nieuwe uitdaging, Bistro Marée, een restaurant waar de mooie en eerlijke Belgisch-Franse keuken centraal staat. Voor lunch of diner ben je hier op de juiste plaats. De vleesgerechten worden lekker vers bereid op de grill, dat wordt smullen! 
Adres: Zeedijk-Heist 172, 8301 Knokke-Heist. 

  • Koffiehuis Sweet & Salt 

Sweet en Salt, oftewel zoet en zout, de naam zegt het zelf. In dit koffiehuis kan je terecht voor hartige hapjes. Van eigen gebakken taarten en desserts tot zoute snacks. De uitbaters vertalen hun jarenlange ervaring in de Kempen graag naar onze Belgische Oostkust en zochten sinds 2021 een geschikt pand. Die hebben ze nu gevonden dus kom snel genieten in de Parkstraat. Sinds 7 februari 2024 kan je hier terecht! 
Adres: Parkstraat 25, 8301 Knokke-Heist.

  • L’Abbiocco

L’Abbiocco is een restaurant dat Italiaans geïnspireerd eten serveert en zich richt op iedereen die wil genieten van goed eten in een gezellige sfeer met vrienden en familie. Food that feeds the soul.

Na acht jaren in de Knokkestraat kan je hen sinds december 2023 vinden aan de voet van de Heldentoren, Kursaalstraat 1. De gezelligheid is er gebleven, hetzelfde, maar dan helemaal anders! L’abbiocco creëert een intieme vibe met een leuke balans tussen nostalgie en het gevoel van het hier en nu.
Adres: Kursaalstraat 1, 8300 Knokke-Heist.

  • Cirque

Welcome in our circus! De zaakvoerders van de bekende tearoom/koffiebar Bonjour starten met een nieuw verhaal. Bij Cirque springen de leuke decoratie, keramiek, juwelen in het oog. Foodies kunnen er terecht voor heerlijke snoep en een take away koffie.
Adres: Dumortierlaan 51

  •  ZAELIG Hotel 

ZAELIG Hotel is de nieuwe naam van de gevestigde waarde Hotel Ter Zaele in Westkapelle. Florence en Dries zijn de derde generatie om dit familiehotel uit te baten. Het hotel is volledig vernieuwd en heeft een Scandinavisch/industriële stijl. De grote tuin met dierenparkje en zwembad zijn nog steeds de favorieten van de kindjes. Hun doelpubliek: families en fietsers. Maar ook gasten die wat langer willen blijven door/voor, zijn welkom! Het hotel heeft namelijk 10 kamers met een klein keukentje. Vergaderen of studeren buitenshuis? Dat kan in een kleine, hippe vergaderzaal met zicht op de prachtige tuin. Vanaf deze zomer openen Florence en Dries hun vernieuwde deuren! 
Adres: Oostkerkestraat 40, 8300 Westkapelle 

Recreatie

  • The Smiles

The Smiles biedt innovatief entertainment in een gezinsvriendelijke omgeving. Met 10.000 m2 aan gevarieerde activiteiten, state-of-the art bowling, actieve Fast Tag, een uitdagende karting (vanaf dit najaar), arcade games, karaoke, binnen -en buitenspeeltuin, pool & darts, allemaal in een uniek interieur, is het de Entertainment Gallery van Knokke-Heist. Geniet van een dag vol plezier met je familie en vrienden, gezellig & lekker eten en een glimlach van de toegewijde Smile-providers.
Adres: Duinenwater 49, 8300 Knokke

Delicatessen

  • ·Visatelier Depaepe

Het ontstaan van Depaepe vindt zijn oorsprong in een ver verleden, namelijk in 1928. Wat ooit begon als het verhandelen van vis in een klein café in Heist, is uitgegroeid tot de winkel vandaag, als trotse vijfde generatie. Sinds februari 2024 vind je hen – na verhuis – in de Elizabetlaan 400.
Adres: Elizabetlaan 400, 8301 Knokke-Heist.

· Peak Performance

Peak Performance is een speciaalzaak voor kledij, golf, ski en running materiaal. Na 21 jaar verhuisde de winkel van Brugge naar Knokke. Je vindt er elk seizoen een breed gamma van de Peak Performance collectie. In maart 2024 verhuist Peak Performance naar een groter pand verderop in de Lippenslaan.
Adres: Lippenslaan 102, 8300 Knokke-Heist.

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter