Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Extra Klassiek Leeft Meesterlijk concert op maandag 5 augustus

De concertreeks Klassiek Leeft Meesterlijk is zo goed als uitverkocht, maar er is goed nieuws voor wie toch nog een optreden van topniveau wil meepikken in Knokke-Heist. Op maandag 5 augustus 2019 om 20 uur is er een extra concert van Camille Thomas en Liebrecht Vanbeckevoort in de Dominicanenkerk. Ze spelen er hetzelfde programma van L. van Beethoven, J. Brahms,O. Messiaen, C. Franck zoals op dinsdag 6 augustus. Voor dat concert zijn geen tickets meer beschikbaar.

De passage van de veelbelovende Franco-Belgische celliste Camille Thomas ging tijdens Klassiek Leeft Meesterlijk 2018 niet onopgemerkt voorbij. Artistiek directeur Liebrecht Vanbeckevoort nodigde deze fijnbesnaarde rasartieste na hun begeesterende samenwerking daarom prompt opnieuw uit voor een duo recital. Thomas en Vanbeckevoort brengen een muzikaal fijnproeversmenu ten gehore waarin overvloedig ruimte is voor verstilling, contemplatie, pure schoonheid, dramatiek, passioneel musiceren en opwindende virtuositeit.

Tickets voor dit extra concert kun je bestellen via www.klassiekleeft.be of via het onthaal van het Cultuurcentrum (Maxim Willemspad 1) – T 050 630 430

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter