Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Familiespektakel Micro Mundo door Teatro Engranaje

Op vrijdag 15 maart 2019 om 19 uur is Teatro Engranaje in het CC Scharpoord te gast met een unieke voorstelling voor het hele gezin. Dit Chileense theatergezelschap toert internationaal met een speciale vorm van figurentheater, gebaseerd op de optische illusie. Micro Mundo is een fascinerend en ongezien spektakel vol beweging, choreografie en muziek, over het ontstaan van het leven op aarde. Met schaduwspel, optische illusies, projecties en maskers zien we de eerste levensvormen verschijnen, groeien en vechten om te  overleven. Met deze voorstelling willen de jonge Chilenen de aandacht vestigen op de schoonheid en de kwetsbaarheid van alle levensvormen op aarde. Verbazingwekkend dat slechts vier performers dit kleurrijke poëtische universum tot leven wekken. Deze voorstelling is één van de 6 "Peper in de reet"-voorstellingen (2+1 gratis of 4+2 gratis).

Micro Mundo: over een ecosysteem met een permanente levenscyclus

Als onder een microscoop zien we de eerste levensvormen verschijnen door de transformatie van materie en energie. Zij zullen zich voeden, vermenigvuldigen en ontwikkelen tot grote dierlijke organismen. In een vijandige omgeving moeten ze vechten om te overleven. Tijdens dit proces zullen ze een ecosysteem creëren met een cyclus als resultaat. Een levenscyclus, die eindigt met de dood ... om daarna weer helemaal opnieuw te beginnen.

Interactief en wonderlijk surrealistisch spektakel

Theatergezelschap Engranaje heeft 13 jaar ervaring in theaterresearch en -creatie. Via intense ontwerp- en bewegingsexperimenten brengt Engranaje de meest wonderlijke en surrealistische opvoeringen op de planken. In elk nieuw theaterstuk streven ze ernaar om fysiek theater, originele muziek, strategische belichting en creatief materiaal- en stoffengebruik samen te brengen. Uit die krachtige mix vloeit een prachtige voorstelling die inwerkt op en interrageert met het publiek dat op een pientere manier bij de show betrokken wordt.

Laat je onderdompelen in de magische wereld van Micro Mundo. Voor jong en oud een unieke audiovisuele ervaring!

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter