Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Fototentoonstelling Masters of Wedding Photography

De jaarlijkse fototentoonstelling van Cultuurcentrum Knokke-Heist brengt tophuwelijksfotografie geselecteerd door de Masters of Wedding Photography. De Masters is een award voor de beste huwelijksfoto’s uit Nederland, België en Luxemburg. Knokke-Heist brengt deze foto’s in première in een meesterlijke omgeving.

Om tot een uniek resultaat te komen werkt Knokke-Heist voor deze fototentoonstelling samen met interieurontwerper en bloemenkunstenaar Frederiek Van Pamel en met Henk Somers van het exclusief eventbureau Eland. Het resultaat is een prachtige selectie huwelijksfotografie in een fabelachtige feestomgeving gevuld met bijzondere objecten, meubelen, planten en bloemen.

De tentoonstelling is elke dag te bezoeken van 30 maart tot en met 2 juni 2019 van 10 tot 19 uur, in Cultuurcentrum Scharpoord. 

Wat zijn de Masters?

De Masters of Wedding Photography is een award voor de beste huwelijksfoto’s van Nederland, België en Luxemburg. De beoordeling vindt plaats door een jury van internationale tophuwelijksfotografen. De doelstelling van de Masters is huwelijksfotografie naar een hoger niveau brengen en in een positief daglicht zetten in de fotografiebranche. De Masters zijn bedacht, ontwikkeld en gesteund door Nederlandse huwelijksfotografen.
Samenwerking met Frederiek Van Pamel, Eland en Maud Vanhauwaert

Interieurontwerper en bloemenkunstenaar Frederiek Van Pamel en Henk Somers van het exclusief eventbureau Eland zetten zich al jaren in om elke bruiloft tot een unieke gebeurtenis uit te werken. Dit keer zetten ze alles op alles om je met verstomming te slaan wanneer je de ruimte betreedt. In een fabelachtige feestomgeving kan je genieten van tophuwelijksfotografie. Ze creëren een perfecte wereld gevuld met bijzondere en mooie objecten, meubelen, planten en bloemen.

Schrijfster en theatermaker Maud Vanhauwaert schenkt haar mooiste gedichten om je in taal te laten wegdromen bij de foto’s die voor iedereen toch een speciale betekenis hebben. 
 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter