Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Glocal benefietconcert

Op zondag 12 mei 2019 om 17 uur vindt in het Cultuurcentrum Scharpoord het Glocal benefietconcert plaats. De voorstelling omvat optredens van Bram De Looze (piano), Cho Rong Kim (piano), Stefan Gaelens (gitaar),Marie Devreese en Leen Martony (zang), Job Clement en Martijn Susla (clarinet) en BearFeet (bluesrockband). Een mandje vol klasbakken met roots aan de zee... Het programma bestaat uit 2 delen van ongeveer een uur en bevat een mix van jazz, klassiek en bluesrock. In de pauze en na het concert worden er hapjes en drankjes voorzien in de foyerbar. De opbrengst gaat naar KVG Oostkust en NGO Antorcha.

KVG Oostkust

KVG Oostkust wil leuke activiteiten aanbieden voor(jong)volwassenen met en zonder beperking. KVG Vorming is de grootste vereniging van personen met een handicap en hun omgeving in Vlaanderen. Daarmee bedoelen we: ouders, broers en zussen, partner, vriendin, buren, begeleider…

Antorcha

Antorcha is een dagcentrum voor jongvolwassenen met een beperking in Nicaragua. Het is een plek met veel warmte en liefde, een thuis waar de jongvolwassenen zich veilig en welkom voelen en waar ze een zielsverwant kunnen vinden. Maar het is vooral ook een plaats waar ze de ruimte krijgen om hun gaven en talenten te ontwikkelen. Via verschillende workshops worden ze begeleid in hun persoonlijke ontwikkeling zodat ze enerzijds zelfstandiger worden en beter geïntegreerd geraken in de maatschappij en anderzijds worden ze ook voorbereid op de arbeidsmarkt.

Inkomprijs: 15 € (kaarten te verkrijgen aan balie CC Scharpoord)

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter