Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Gouden huwelijksjubileum Luc Faillie en Lena Doom

Op zondag 30 juni 2019 vierden Luc Faillie en Lena Doom hun gouden huwelijksjubileum in restaurant Wim’s op de Zeedijk. Luc en Lena stapten om 4 juli 1969 in het huwelijksbootje in Ingelmunster. Schepenen Anthony Wittesaele en Philippe Vlietinck mochten het gouden echtpaar in de bloemetjes zetten. Luc was heel actief in het vereningingsleven. Hij is voorzitter van het koor Cantic@mare en zingt nog steeds. Lena kookt graag.

Levensloop van Luc

Luc is geboren op 19 februari 1945. Hij komt uit een gezin van 6 kinderen. Zijn vader was schilder/behanger. Het gezin woonde in Izegem en Luc bracht er zijn jeugd door en liep er school in het college. Hij werd vrijgesteld van legerdienst door broederdienst. Na zijn huwelijk, woonde hij samen met Lena in Oedelem. Luc was leraar in Beernem en daarna gaf hij les in Knokke in het Sint-Jozefslyceum en Sint-Bernardus.Hij gaf les tot aan zijn pensioen.

Levensloop van Lena

Lena is geboren op 6 december 1947. Ze komt uit een gezin van 3 kinderen. Haar vader was schoenmaker.Het gezin woonde in Ingelmunster. Na haar schoolperiode werkte Lena als bediende.Na haar huwelijk werkte ze als bediende bij een betoncentrale in Brugge tot aan haar pensioen.

Kinderen, kleinkinderen, achterkleinkinderen

Het paar heeft 2 kinderen en 4 kleinkinderen.

  • Angelique is gehuwd met Wim Vandepitte. Ze hebben 2 kinderen: Nathan en Céline. Angelique is lerares.
  • Frederik is gehuwd met Valerie Marechal. Ze hebben 2 kinderen: Thibault en Arnaud. Frederik is informaticus.

 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter