Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Gouden huwelijksjubileum Robert De Baere en Annie Van den Bossche

Op vrijdag 5 april 2019 vierden Robert De Baere en Annie Van den Bossche hun gouden huwelijksjubileum in feestzaal Ter Mude. Beiden stapten op 11 april 1969 in Damme in het huwelijksbootje. Het paar heeft 1 dochter Cinthia (uitbaatster van ’t Hapertje op het A. Verweeplein). Ze is gehuwd met Peter. Zij hebben 1 zoon: Brecht. Robert heeft altijd gesport. Hij liep halve en volledige marathons. Hij zwom en speelt nog altijd tennis bij Tennisclub Duinbergen. Annie winkelt graag. Het schepencollege vaardigde schepen Jan Morbee af om de felicitaties vanwege het gemeentebestuur over te maken. (foto Anne-Marie Maertens)

Robert is geboren op 27 september 1945. Hij komt uit een gezin met 10 kinderen. Zijn vader was metser. Het gezin woonde in Sluis. Robert is beginnen te werken toen hij 15 jaar was. Hij deed verschillende jobs. Robert vervulde zijn legerdienst gedurende 1 jaar. Hij werkte daarna 7 jaar als kelner in de “Blanke Top” in Cadzand. Vervolgens was hij 43 jaar lang kelner in Ter Mude.

Annie zag het levenslicht op 28 juli 1950. Ze komt uit een gezin met 4 kinderen. Haar vader was kraanman. Het gezin woonde in Damme. Annie liep school in Brugge. Vervolgens nam ze de taak van huisvrouw op zich.

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter