Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Gouden huwelijksjubileum Ronny Snauwaert en Hilda Falleyn

Gouden huwelijksjubileum Ronny Snauwaert en Hilda Falleyn

Op zaterdag 13 april 2019 vierden Ronny Snauwaert en Hilda Falleyn hun gouden huwelijksjubileum in De Lamme Goedzak in Damme. Het paar gaf elkaar op 11 april 1969 in Heist het ja-woord. Schepen Annie Vandenbussche feliciteerde het koppel namens het gemeentebestuur. 

Levensloop van Ronny
Ronny is op 13 april 1949 geboren in een Heistse vissersfamilie. Hij was de enige zoon uit een gezin van 4 kinderen. Na het lager onderwijs in Heist liep hij school in Pecq (vlakbij Doornik) gedurende 2 jaar. Na zijn studies kwam hij terug naar Heist. Na een korte periode in de visserijschool (1963) werd hij aangemonsterd aan boord van de Z 104 als scheepsjongen. Hij heeft 50 jaar gevaren waarvan 45 jaar als kapitein (26 jaar in de visserij en 24 jaar in op de sleepboten). In 2013 ging Ronny met rust en heeft hij nu tijd voor zijn hobby’s: talen, geschiedenis en wandelen met de hond.

Levensloop van Hilda
Hilda zag het levenslicht op 3 april 1950. Ze is de jongste van 3 zussen en komt uit een vissersfamilie. Ze heeft school gelopen bij OLVO en volgde er secretariaat/talen. Ze heeft gewerkt als bediende bij verzekeringskantoor Morbee-Ballegeer. Na de geboorte van de 3 dochters nam Hilde de taak van huisvrouw op zich. Haar hobby’s zijn tuinieren, lezen en wandelen en samen met Ronny een reisje meepakken. Hun favoriete landen zijn: Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland.

Kinderen, kleinkinderen, achterkleinkinderen
Het paar heeft 3 dochters en 5 kleinkinderen
•    Petra is gehuwd met Chris Vandierendonck. Petra is tandartsassistente. Ze hebben 2 kinderen: Kelly en Joyce.
•    Peggy is gehuwd met Peter Bracke. Peggy is eveneens tandartsassistente. Ze hebben een kind: Lyam
•    Jessy is gehuwd met Wim Schelstraete. Jessy is kapster. Ze hebben een tweeling: Caitlyn en Jade.

De kleinkinderen komen geregeld langs bij oma en opa wat hen veel plezier doet.
 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter