Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Gouden huwelijksjubileum van Anatolie Van Hamme en Betty Dewaele

Op vrijdag 28 juni 2019 vierden Anatolie Van Hamme en Betty Dewaele hun gouden huwelijksjubileum in De Schaapskooi in Heille. Beiden gaven elkaar het ja-woord op 27 juni 1969. Schepen Jan Morbee feliciteerde het koppel namens het gemeentebestuur en het koninklijk paleis. Anatolie is fervent supporter van Club Brugge. Betty naait graag en draagt zorg voor de kleinkinderen. 

Levensloop van Anatolie

Anatolie is geboren op 28 augustus 1946. Hij komt uit een gezin van 2 kinderen. Zijn vader had een schildersbedrijf. Het gezin woonde in Duinbergen. Anatolie bracht zijn jeugd door in Knokke-Heist en liep er school. Hij studeerde verder in Brugge en Gent. Anatolie deed legerdienst gedurende 15 maandan. Vervolgens werd hij zelfstandige in de bouw. Later baatte hij de Speeldoos uit samen met Betty.

Levensloop van Betty

Betty zag het levenslicht op 14 juni 1948. Ze komt uit een gezin van 3 kinderen.

Haar vader was politiebrigadier. Na haar schoolperiode heeft ze een tijd gewerkt als jobstudent bij Siska’s. Ze heeft nog een speelgoedwinkel (de Speeldoos) uitgebaat in Knokke. Vervolgens nam ze de taak van huisvrouw op zich.

Kinderen, kleinkinderen, achterkleinkinderen

Het paar heeft 2 kinderen en 4 kleinkinderen.

  • Franky is gehuwd met An Dierickx-Vissers. Het paar heeft 2 kinderen: Cara en Camille. Franky heeft een Agence op het Gemeenteplein (Immo New Cnock en Century 21).
  • Wendy is gehuwd met David Bourgoo. Ze hebben 2 kinderen: Charlotte en Emelie.

 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter