Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Gouden huwelijksjubileum van Robert Deschacht en Germaine Desnyder

Op donderdag 23 mei 2019 om 10.30 uur vierden Robert Deschacht en Germaine Desnyder hun gouden huwelijksjubileum bij hen thuis in de Knokkestraat. Robert en Germain gaven elkaar het ja-woord op 23 mei 1969 in Heist. Schepenen Piet De Groote en Kris Demeyere brachten namens het gemeentebestuur de felicitaties over.

Levensloop van Robert

Robert is geboren op 10 april 1941. Hij komt uit een gezin van 9 kinderen. Zijn vader was vissorteerder. Het gezin woonde in Heist. Robert bracht er zijn jeugd door en liep school in de gemeente- en visserijschool. Hij werd vrijgesteld van legerdienst. Na zijn schoolperiode deed hij diverse jobs. Daarna ging hij gedurende 8 jaar in zee als visser. Vervolgens werkte hij bij aannemer Geselle. Wegens gezondheidsredenen is hij moeten stoppen met werken tot hij met pensioen ging. Robert kan enorm genieten van muziek.

Levensloop van Germaine

Germaine zag het levenslicht op 30 december 1947. Ze komt uit een gezin van 8 kinderen. Haar vader was metser. Germaine woonde met haar zussen in Kortemark. Ze woonden in een school. Haar ouders woonden in Heist. Na haar schoolperiode heeft ze in Izegem gewerkt bij een dokter. Na haar huwelijk met Robert werkte ze in hotel Bel Air en vervulde ook nog diverse anders jobs in de horec.

Kinderen, kleinkinderen, achterkleinkinderen

Het paar heeft 1 zoon: Dimitri. Hij is samen met Peggy. Ze hebben 2 kinderen: Alexia en Joshua. Dimitri werkt bij de Krinkel.

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter