Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Gouden huwelijksjubileum van Roland Marreyt en Rita Janssens

Op dinsdag 22 oktober 2019 vierden Roland Marreyt en Rita Janssens hun gouden huwelijksjubileum in de Crème Karamel in de Lippenslaan. Het huwelijk werd voltrokken in  Oostende op 22 oktober 1969. Schepen Piet De Groote feliciteerde het koppel namens het gemeentebestuur. Het paar danst graag en is lid van een dansclub. Ze zijn beiden radioamateurs en ook lid van de seniorenclub in Oostende en in Knokke.

Levensloop van Roland

Roland is geboren op 8 juli 1949. Hij komt uit een gezin van 6 kinderen. Zijn vader was hotelier en agent van de zuiveldienst. Het gezin woonde in Blankenberge en Roland liep er school en bracht er zijn jeugd door. Na zijn schoolperiode werkte hij als kok. Als oudste van zes werd hij vrijgesteld van legerdienst. Na zijn huwelijk werd hij zelfstandig en baatte restaurant Roland uit in de Lippenslaan (nu Crème Karamel).

Levensloop van Rita

Rita zag het levenslicht op 6 januari 1950. Ze komt uit een gezin van 3 kinderen. Haar vader was hotelier. Het gezin woonde in Oostende en verhuisde daarna naar Blankenberge. Rita liep er school en bracht er haar jeugd door. Na haar schoolperiode is ze uit gaan werken gedurende 1 jaar. Na zijn huwelijk met Roland, baatte ze samen met haar man restaurant Roland uit.

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter