Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Gouden huwelijksjubileum van Willy Gevaert en Christine Merlin

Op zondag 19 mei 2019 vierden Willy Gevaert en Christine Merlin hun gouden huwelijksjubileum in feestzaal Lodewijk van Male in Brugge. Willy en Christine stapten op 28 mei 1969 in het huwelijksbootje in Kortrijk. Schepenen Annie Vandenbussche en Kathleen van der Hooft feliciteerden het echtpaar namens het gemeentebestuur. Vroeger was Willy lid van de serviceclub Kiwanis en speelde hij tennis. Christine is dan weer een echte keukenprinses. Beiden houden van reizen.

 

Levensloop van Willy

Willy is geboren op 26 september 1945. Hij komt uit een gezin van 7 kinderen. Zijn vader was slager. Het gezin woonde in Waregem. Willy liep school in Deinze waar zijn grootouders woonden.  Vervolgens zat hij op internaat in Doornik tot zijn 19de. Hij studeerde aan de textielschool 1 jaar in Duitsland en 4 jaar in Engeland. Hij werd vrijgesteld van legerdienst. Na zijn schoolperiode is Willy begonnen in een confectieatelier, eerst in Brussel, later in Binche. Daarna baatte hij zelf kledingwinkels uit (detailhandel) zowel dames- als herenkleding. Hij heeft een Unic uitgebaat en een doe-het-zelf Brico. Hij was handelaar tot aan zijn pensioen.

Levensloop van Christine

Christine zag het levenslicht op 23 mei 1950. Ze komt uit een gezin van 2 kinderen. Haar vader was slager/traiteur. Het gezin woonde in Heule, een deelgemeente van Kortrijk. Christine liep school in Dottignies. Na haar schoolperiode hielp Christine thuis in de zaak. Na haar huwelijk met Willy hielp ze haar man in de zaak.

Kinderen, kleinkinderen, achterkleinkinderen

Het paar heeft 2 kinderen en 4 kleinkinderen.

 

  • Patricia is samen met Luc. Patricia in commercieel afgevaardigde.

Ze heeft 2 kinderen: Laurent (werkt bij uitvaartcentrum Bleyaert) en Henry.

  • Pascal is gehuwd met Griet. Pascal werkt bij Würth (een Duitse firma in schrijnwerkersmateriaal). Pascal is er hoofd van de verkopers van België.

Het paar heeft 2 kinderen: Axelle en Noa.

 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter