Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Gouden huwelijksjubileum voor echtpaar Moreeuw-Styns

Michel Moreeuw en Yvette Styns vierden op zondag 8 september 2019 hun 50ste huwelijksverjaardag in feestzaal-restaurant Ter Mude. Het echtpaar stapte in Knokke in het huwelijksbootje op 6 september 1969. Schepen Piet De Groote zette het echtpaar in de bloemetjes in naam van het gemeentebestuur.

Michel Moreeuw is geboren op 7 maart 1948 als enig kind. Zijn vader was metser en het gezin woonde in Knokke. Michel heeft er zijn jeugd doorgebracht en liep er school. Na zijn schoolperiode startte hij zijn loopbaan als metser. Hij deed legerdienst gedurende 1 jaar. Hij was metser gedurende 39 jaar waarvan 38 jaar bij dezelfde baas. Daarna ging hij met pensioen.

Yvette Styns zag het levenslicht op 16 juli 1949. Ze komt uit een gezin met 2 kinderen. Haar vader maakte rolluiken en zonnestores. Het gezin woonde in Knokke. Na haar schoolperiode werkte ze gedurende 8 jaar bij SEO (winkel) in de Lippenslaan. Daarna nam ze de taak van huisvrouw op zich.

Het paar heeft 2 kinderen en 2 kleinkinderen. Zoon Steve is postbode en gehuwd met Annick Demetsenaere. Ze hebben 1 kind: Jens. Zoon Dave baat ’t verlootje uit in Westkapelle en is samen met Sofie Peene. Ze hebben 1 kind: Fausto.

Yvette vult kruiswoordraadsels in, zorgt graag voor de kleinkinderen en staat altijd klaar om te helpen. Michel fietst met een koersfiets en vist met de hengel. Hij is lid van passe-vite.

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter