Knokke-Heist bezoeken als toerist?

The Great Gatsby Immersive Theater deze zomer op geheime locatie in Knokke-Heist

Van woensdag 10 juli tot en met zondag 25 augustus 2019 komt The Great Gatsby Immersive naar Knokke-Heist om bezoekers onder te dompelen in de wereld van Jay Gatsby. Jay en zijn decadente vrienden vielen woensdag 8 mei 2019 al eens binnen in The Pharmacy voor een exuberante cocktailparty. Onze lokale paparazzo Ollie slaagde er wonderwel in om ongemerkt onderstaande exclusieve beelden van het bonte gezelschap op de gevoelige plaat vast te leggen.  

Creatie in Londen
The Great Gatsby Immersive werd gecreëerd in Engeland: meer dan 50.000 mensen bezochten zijn (geheime) thuis in centraal Londen, wat het succes bewijst. De voorstelling is een co-productie van Manu Braff, Jean-Pierre Deschepper, Peter Monbailleu (o.a. Cirque du Soleil) en Hartshorn-Hook Productions.

Totaalervaring
The Great Gatsby is een totaalervaring. Tijdens de voorstelling komt het publiek dichter bij Jay Gatsby en zijn entourage dan ooit tevoren, rijkelijk besprenkeld met dans, cocktails en verleiding. Welkom op een trip naar de wilde jaren 1920, vol stomende jazz, illegale drank (Gin Tonic) en intieme ontmoetingen, gokpartijen, stiekeme afspraken en gestolen kussen. 
 

Geheime locatie
Het wordt een unieke ervaring voor 150 gasten per avond in een intieme setting op een geheime locatie. Iedereen maakt het verhaal mee op zijn eigen manier. De acteurs nemen je mee naar geheime plekjes, een illegale goktent en misschien zelfs naar hun slaapkamer. Het bijzondere aan de show is dat je deel wordt van wat zich afspeelt. Het publiek wordt gevraagd om zich te kleden in de stijl van de wervelende jaren 1920, wat de beleving vergroot. 

Cast:
•    Jay Gatsby – Timo Descamps
•    Daisy Buchanan – Emelien Raats
•    Tom Buchanan – Randall Van Duytekom
•    Myrtle Wilson – Veerle Malschaert
•    George Wilson – Aiko Janssens
•    Jordan Baker – Katja Retsin
•    Nick Carraway – Ronald Jorritsma
•    Rosie Rosenthal – Samuel Van der Zwalmen
•    Chip (piano) – Iona Mandrescu

Praktische informatie:

Nederlandstalige voorstellingen : van 10 juli - 4 augustus 
Franstalige voorstellingen : van 6 - 18 augustus
Telkens van woensdag tot en met zondag. 
Deuren openen om 19 uur, de show start stipt om 20 uur. 

Tickets: vanaf 59 euro, binnenkort te bestellen via https://www.gatsbybelgium.be en Toerisme Knokke-Heist 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter