Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Het Anker neemt wervelend afscheid van Ravelingen in het Swingpaleis

Het Anker neemt wervelend afscheid van Ravelingen in het Swingpaleis

Het voorbije weekend toverde de gemeentelijke basisschool Het Anker voor de laatste keer zaal Ravelingen om in een heus Swingpaleis met veel lichtjes en bling bling. De Felices van dienst wachtten de mensen op. Samen met een groep van 8 dansers entertainden ze het publiek met een mix van hits uit de eighties, nineties en nillies. Het werd een wervelende show waarin gedanst en gezongen werd door groot en klein.

 

Klakkerend publiek

En ook het publiek mocht zich laten horen. Om de sfeer er in te houden zorgden de vele klakkertjes in de zaal voor het nodige lawaai. Oh zo vertrouwd in Heist.

De voorstelling werd afgesloten met het traditionele schoollied. Naderhand werden alle bezoekers getrakteerd op onze huisgemaakte koekjes in de vorm van ons 'visje'. Het was een feest om van te smullen.

 

Vaarwel oude Ravelingen

Volgende keer gaan leerkrachten en leerlingen van het Anker op zoek naar een nieuwe locatie om hun talenten te showen aan het grote publiek. “Vaarwel Ravelingen, we zullen deze feestzaal missen maar kijken in elk geval al uit naar een volledig nieuw en modern cultuurcentrum aan het station van Heist”, aldus een immer optimistische directeur Kurt Vandamme.

 

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter