Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Het Baken op de Folkloremarkt met producten met label “Gewoon mooi”

Met veel trots tonen de gebruikers van het Baken hun talenten op de wekelijkse Folkloremarkt in Heist. Het centrum biedt dagondersteuning aan voor personen met een verstandelijke beperking in de regio Oostkust. De kwaliteit in het dagelijkse ‘zijn’ vergroten is daarbij de belangrijkste zorg. Een belangrijk element om dat te realiseren is het aanbieden van activiteiten. De begeleiders bieden een gevarieerd programma aan met onder andere atelierwerking. Die atelierwerking resulteert in eigen creaties en afgewerkte producten. Aan die producten wil Het Baken nu extra aandacht geven met het eigen label “Gewoon Mooi”.

Label “Gewoon Mooi”

Dit label onderstreept de visie van Het Baken om de kwaliteiten van alle gebruikers in de verf te zetten en te tonen dat ze een eigen plaats verdienen die evenwaardig is. “Gewoon Mooi" door het Baken is handwerk met een hart. Het is een resultaat van diversiteit en talenten. Elk exemplaar is uniek, dit met zijn imperfecties en dat maak het gewoon mooi”, licht Yasmine Dewaele van het Centrum van de Oostkust (CVDO) toe. “Je zal het voortaan altijd terugvinden op onze producten. Op die manier willen we onze boodschap delen”, aldus Yasmine.

Heb je ook interesse in de producten van Het Baken? Je vindt hen in juli en augustus elke donderdag op de Folkloremarkt in Heist. Wil je kennis maken de werking en producten en lukt het niet om langs te komen tijdens de Folkloremarkt, dan ben je ook elke werkdag van 9 tot 16 uur welkom in Het Baken in de Heistlaan 123. Het Baken vormt samen met Het Boothuis, Het Vlot en De Klinker vzw Centrum van de Oostkust.

Voor meer info:

Vzw Centrum van de Oostkust
Dagcentrum Het Baken
Heistlaan 123
8300 Knokke Heist
T 050 530 526

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter