Knokke-Heist bezoeken als toerist?

Huwelijksjubileum van Hubert Vantorre en Nicole Goemaere

Op zondag 23 juni 2019 vierden Hubert Vantorre en Nicole Goemaere hun gouden huwelijksjubileum in restaurant Vijverhoeve in St.-Anna Ter Muiden. Hubert en Nicole gaven elkaar het ja-woord op 21 juni 1969 in Heist. Schepenen Piet De Groote en Philippe Vlietinck feliciteerden het gouden koppel namens het gemeentebestuur en het koninklijk paleis. Het paar fietst heel graag en gaat af en toe op reis. Hubert en Nicole hebben 1 zoon, Jürgen die professioneel werkzaam is als vrachtwagenchauffeur. Hij is gehuwd met Nele Haesebrouck. Ze hebben 2 kinderen: Berre en Robbe.

Levensloop van Hubert

Hubert is geboren op 22 februari 1946. Hij was enig kind. Zijn vader was visser. Het gezin woonde in Heist en Hubert bracht er zijn jeugd door en liep er school. Hij studeerde verder in Brugge voor metaalbewerker. Hubert werd vrijgesteld van legerdienst. Hij werkte 31 jaar bij firma Valcke en 5 jaar bij firma Degraeve als scheepsbouwer. Daarna ging hij met pensioen.

Levensloop van Nicole

Nicole zag het levenslicht op 24 november 1945. Ze was eveneens enig kind. Haar vader was bediende. Het gezin woonde in Zwankendamme. Nicole bracht er haar jeugd door en liep er school. Daarna volgde ze naailessen in Brugge in de beroepsschool. Daarna werkte Nicole in de horeca.

Vertel het verder

Via Facebook Via Twitter